Primàries Barcelona renova executiva amb la vista posada a les eleccions al Parlament de Catalunya

Equip Primàries Barcelona

L’assemblea de Primàries Barcelona, que compta amb gairebé 30.000 persones registrades a internet, ha escollit Anna Arqué com a nova portaveu i Víctor Puig i Arnau Pont com a coordinadors

Aquest dissabte pel matí l’assemblea de Primàries Barcelona ha debatut i encarregat a la nova executiva el desplegament del moviment Primàries Catalunya – Barcelona. Un dels principals objectius serà l’organització a Barcelona de les properes primàries obertes pel govern de Catalunya.

L’impulsor del moviment de Primàries, Jordi Graupera, i candidat a l’alcaldia de Barcelona en les darreres municipals, ha reafirmat la seva aposta municipalista: “Barcelona continua essent un objectiu capital de l’independentisme”.

L’Assemblea de Primàries Barcelona reunida al Convent de Sant Agustí de Barcelona, ha votat una nova executiva, formada per Anna Arqué, Víctor Puig, Arnau Pont, Josep Pellús, Àstrid Bierge, Marc Martí i Clara Prunés.

L’assemblea ha validat el nomenament d’Anna Arqué com a portaveu de Primàries Barcelona, així com de Josep Pellús com a secretari, de Marc Martí com a tresorer i d’Arnau Pont i Víctor Puig com a coordinadors. Aquest últim serà el representant de Primàries Barcelona a la Coordinadora Nacional de Primàries Catalunya.

S’han establert unes primeres tasques que reforcin els objectius de primàries: demostrar que una nova manera de fer política és possible: lluny de la partitocràcia, amb transparència i participació.

“Som l’alternativa electoral per l’independentisme de nova generació, combinant l’empatia política amb un discurs crític amb el processisme, a qui considerem corresponsable de la repressió”, Víctor Puig.

“Només amb la implicació de la gent que confia en la capacitat d’autoorganització de la gent, aconseguirem la independència. Perquè la més important estructura d’estat i la millor jugada mestra som nosaltres, la gent lleial al mandat del Primer d’octubre”, ha conclós la portaveu, Anna Arqué.